Open Water Cursus PADI
Cursus Open Water

Het duikbrevet behaal je door deel te nemen aan de PADI Open Water cursus. In deze beginnersopleiding leer je de basisbeginselen van het duiken en na afronding mag je zelfstandig onderwater tot 18 meter diepte. De cursus bestaat uit de volgende onderdelen.

 

Wanneer

 

Iedere maandag

van 21u tot 22u

zwembad De Kimpel

Eikenlaan 29

3740 Bilzen

 

 

Inbegrepen

 

Lespakket

Gebruik duikmateriaal

Brevetteringskosten

 

 

Proefduik

 

Francis Brabants

0495 / 42 16 85

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theorie & Zwembad

Tijdens de opleiding volg je vijf theorielessen en vijf zwembadlessen. De theorielessen worden ondersteund met videomateriaal. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. Na deze lessenreeksen toetsen we je kennis met een theorie examen.

Zwembadlessen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buitenwaterduik

Buitenduiken

Tot slot maak je vier Buitenduiken in het Zilvermeer in Mol. Dan maak je de eerste echte duiken, waarin je moet laten zien dat je de vaardigheden beheerst. Na een succesvolle afloop verdien je het brevet.

 

 

Eerst proberen?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling, maar de gedeelde onwennigheid van je medecursisten zal je snel gerust stellen. Bij alle activiteiten krijg je de nodige begeleiding. Iedereen kan het, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgcursussen

 

Vervolgcursussen PADI